UmiSamirahGold

“Mak macam gelisah, tak gembira, apa yang mak fikirkan.?”
.

Atirah kerap tengok mak termenung lepas balik dari checkup di klinik.. Risau pula tengok keadaan mak.. Apalah yang mak fikirkan sampai begitu keadaan mak..
.
Apa yang Atirah beritahu kami, beliau bertanya pada ibunya.. Alangkah terkejutnya Atirah bila tahu apa yang bermain di dalam fikiran ibunya sehingga ibunya kelihatan muram..
……………………………………..

“Kenapa mak selalu termenung.?”.. Ibunya hanya menggeleng mungkin tidak mahu anak kesayangan nye risau.. Tetapi pada Atirah mesti ada sesuatu difikiran ibunya..
.
“Cuba ibu cerita pada tirah mana tahu tirah boleh bantu ibu untuk ringankan beban ibu.?”.. Akhirnya ibu Atirah bersuara..
.
“Ibu risau kolestrol ibu makin tinggi, darah tinggi ibu juga meningkat.. Ibu sangat risau jika tiba-tiba ibu terkena stroke.. Ibu tidak mahu susahkan anak-anak..”
.
Kesian ibu ini rupanya beban yang sarat dalam fikiran ibu.. Atirah beritahu ibu yang dia akan mencari jalan supaya dalam mengawal sakit ibunya..
………………………………………

Akhirnya Atirah jumpa juga apa yang dicari bila dia ternampak 1 iklan Minyak Zaitun & Habbatus Sauda..
.
Bagi Atirah ini sudah bagus kerana ianya 2 dalam 1.. Minyak Zaitun ada Habbatus Sauda pun ada.. Atirah beri pada ibunya supaya mengamalkan makanan terbaik dunia nih..
.
Setelah beberapa bulan result ibunya sangat positif bila kadar penyakit ibunya berkurangan.. Jadi risiko stroke juga dapat dielakkan… Alhamdulillah.. ibunya tidak lagi gelisah..
………………………………….

Seperti yang diriwayat oleh Abu Hurairah (RA) : Aku mendengar Rasulullah S.A.W berkata “Terdapat penyembuhan dalam Habbatus Sauda bagi segala penyakit kecuali mati!” ( Sahih Bukhari 7:71:592)

Begitu juga dengan buah zaitun.. Menurut At-Tarmidzi dan Ibnu Majah, Rasulullah S.A.W berkata : “Makanlah minyak zaitun dan sapu lah ke kulitmu dengannya kerana ia datang dari pohon yang diberkati”
………………………………….

Jom amalkan ubatan sunnah demi kesihatan yang berpanjangan… Insha-Allah jika dengan izin-Nya…

Tempah Sekarang….
www.wasap.my/60147100851

#sawanahwow
#Habbatussauda #HabbahZaitun
#Zaitun. #MinyakZaitun #SupplementKesihatan
#http://sokongprodukmuslim.com

UmiSamirahGold UmiSamirahGold UmiSamirahGold.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *