BALM BIDARA BAROQAH

Petang ni mommy nk share sikit berkenaan migrain.. sbb ape?? Sbb mommy sendiri pun selalu kena migrain… Kalau time kene tu, Allah je tau sakitnye.. semua keje xblh buat .. apa migrain ni sebenarnye??

➡️Migraine adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Adakalanya ia bermula di sebelah kepala dan kemudiannya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala.

➡️7 TANDA MIGRAIN TAHAP BAHAYA”
(Jangan abaikan jika anda ada tanda ini)

1) Sakit sebelah kepala merebak ke hidung/mata
2) Pandangan silau, kabur, kadangkala menjadi gelap
3) Loya, muntah kadangkala tangan dan kaki jadi sejuk
4) Sensitif pada bunyi dan cahaya
5) Tiba-tiba mood jadi down dan tertekan
6) Kerap menguap bukan disebabkan mengantuk
7) Sakit bahagian tengkuk atau belakang mata

❤️❤️Sekarang ni kalau mommy kena migrain lg, mommy akn pastikan mommy basuh kepala mommy dengan #gelmandianbidarabaroqah lepastu mommy akn sapu #balmbidarabaroqah dekat kulit kepala tau.. bukan rambut😜😜 Ya Allah.. serius you allss.. sgt2 lega..sbb dia punya berangin tu org yg rasa je tau lega dia mcm mne.. xpyh la kite kena telan pil kan..

Kalau you alls nk rasa mcm mne nyamannya dan leganya guna dgn 2 beradik ni time migrain, boleh la cuba dulu.. serius you alls xkn menyesal.. 🤩🤩🤩🤩

Kita ikhtiar, kesembuhan semua atas izin Allah.. insyaAllah

BALM BIDARA BAROQAH BALM BIDARA BAROQAH BALM BIDARA BAROQAH



.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *