QUEEN BEKAM

Berita baik buat anak-anak Taiping yang nak orang tua di kampung rasa seronok dan dihargai.

Tahu tak ada satu pusat mengurut ni bagi diskaun 50% tau kepada warga emas & orang kurang upaya.

Port yg min rekemen ni nama dia Urutan Tuan Shahida. Dekat Arked Mara. Tingkat 1.

Alaa.. Yg bangunan warna merah depan 7E Taiping yg ada Watson tu. Berdekatan The Store Taiping.
.
.
dekat bebenor yop.

boleh buat temujanji dengan Tuan Shahida. Untuk mak boleh, untuk ayah pun boleh pasal pusat mengurut ni memang ada kelengkapan serta staff yang cukup.

Ni la masa dia nak belanja mak ayah. Cuba bawa depa mengurut sekali sekala. Mesti depa hepi.
.
.
Macam2 jenis servis urutan tradisional Tuan Shahida ni boleh buat. Urutan 1 badan, urutan terseliuh, urutan berpantang… ishhh.. macam2 lagi lah ada.. ampa wasap ja nanti dia bagi list servis.. min nak tulis pon banyak sangat 🀭

ALAMAT:
Queen Bekam (Tuan Shahida)
NO 6, Kedai Arked Mara Tingkat 1 Taiping

WAKTU OPERASI:
Isnin – Jumaat (10am-6pm)
Sabtu – Ahad (10am-3pm)

.
Sampai bila promosi ni?

Jawapan dia, sampai bila-bila kecuali kak Tuan Shahida berubah fikiran, elok sangat la ampa rebut peluang ni.
.
so, bleh klik link di bawah untuk book servis depa atau sebarang pertanyaan:

wasap.my/60142625233/booking+urut
wasap.my/60142625233/booking+urut

Atau

wasap.my/60173968203/booking+urut
wasap.my/60173968203/booking+urut

.
Boleh usha2 page depa jugak 😊

FB page : Tuan Shahida Enterprise

LOKASIπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Queen Bekam *Tukang Urut Taiping*
No 6, Tingkat 1,Bangunan Arked Mara, Jalan Panggung Wayang, 34000 Taiping, Negeri Perak
014-262 5233
maps.app.goo.gl/JmtuEdiTBNLZy7BPA

QUEEN BEKAM QUEEN BEKAM



.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *