Paparan: Semua Iklan

NOOR BIZ ENTERPRISE

MENJUAL SABUN MANJAKANI (ANTI-SEPTIC), SABUN BASUH KAPSUL WANGI. Share this…FacebookemailPinterestTwitterLinkedinPrint

Istana Salai

Menggunakan daging premium dan itik segar disalai selama 6 jam (minima) dengan menggunakan bahan bakar dari pokok yang terpilih. – 100% keluaran muslim – Tiada sebarang ramuan tambahan. – Tiada MSG. – Tahan sehingga 9 bulan jika disimpan dalam keadaan sejuk beku -18celcius – Nyahbeku dahulu sebelum hidang – Produk ready to eat & ready

E SAJADAH , SEJADAH PINTAR , SEJADAH ELEKTRONIK

INILAH SEJADAH INTERAKTIF YANG MAMPU MELATIH ANAK ANDA BERSOLAT ========================   ESejadah antara satu alat yang mampu menarik minat anak-anak anda untuk belajar solat seawal usia 3 tahun dan ini tidak membebankan ibu bapa untuk mencari kaedah apa yang hendak digunakan dalam mendidik anak-anak melakukan solat tanpa sebarang paksaan. Bak kata pepatah, melentur buloh biarlah

Al Shah Juicy Burst Drink

Saya Al Shah Juicy Burst Drink membuat produk minuman jus berkeluaran 100% produk muslim Share this…FacebookemailPinterestTwitterLinkedinPrint

LERY GROUP SDN BHD

# elak rasa mengantuk semasa dalam mesyuarat # elak rasa mengantuk semasa memandu # elak rasa mengantuk semasa sedang belajar Hanya EBELLE’ S STRAWBERRY BALM mampu bantu anda jika anda berada dalam keadaan seperti di atas❤️🍓 Hanya RM48 /50g❤️ Rasailah keajaiban melalui ebelle’s strawberry balm by LERY GROUP 🍓💕 SPECIALLY MADE FOR RELAXING, SOOTHING AND

PES MEE BANDUNG MUAR

⏭️Raya ni tak tahu nak masak apa??? ⏭️Tak tahu nk jamu apa untuk tetamu yang datang mengejut??? Jangan risau😁😁😁 PES MEE BANDUNG MUAR MAK PON KAN ADA….400G..BOLEH MKN 4-6 ORG…SENANG MASAK ..Tak payah susah2 nk tumis dahh… Gerenti SEDAPPP Terdapat juga pes soto, asam pedas, Ikan Bakar, mee rebus, rendang. Semuanya enak dan lazat 🤤🤤

EBOOK TERLAJAK LARIS

Salam MagnetRezeki semua… Dato Sri Aliff Syukri baru lancarkan keluarkan ebook dari Zero to Hero. Beliau ada 8 tips nak buat perniagaan dari rumah. Dari RM100 ke RM1,000, dari RM10,000 ke RM100,000. Paling best ada teknik dapatkan ejen dan jaga ejen semua ini. Saya suka ebook ini gaissss! Nak beli, kalian belilah di sini, sekarang

Set Jenazah Al Amin

Assalamualaikum WBT buat Sahabat Sekalian… Sudahkah Anda membuat Persiapan Baju Terakhir Anda? Ramai yang bertanya dalam Set Jenazah Al-Amin apa yang ada ye.. Terdapat 11 items semuanya.. ☑ kain kapan ☑ kapas 3 gulung ☑ serbuk cendana ☑ Akar kayu sintok ☑ celak ☑ putik kapas ☑ topeng muka ☑ sarung tangan getah ☑ sabun

LERY GROUP SDN BHD

Anda ada masalah pepijat? Nak upah pest control kos memang mahal kan🤔 Jangan risau. DIY lagi senang❤️ Jimat kos💕 Jimat masa💕 Bagaimana caranya? Sembur2 saja dengan menggunakan dua jenis produk dalam gambar ni❤️ Selesai tugas dan hati senang sebab pepijat pun mati😍😍😍 www.lery.com.my info@lery.com.my Customer service @ 0166449105 IG: lery_group_hq_official Fb: lery888 #housekeeping #seraiwangi #insectrepellent

Workbook

RAHSIA AMALAN 100 HARI Dapatkan WorkBook Rahsia Amalan 100 Hari dengan membeli secara Infaq Sedeqah. Niatkan Sahaja Aku Berinfaq mendapatkan workbook Amalan 100 hari Kerana Allah Ta’ala. Baca kisah perkongsian-perkongsian mereka yang dah merasakannya. Klik link di bawah bit.ly/2xICaQz Share this…FacebookemailPinterestTwitterLinkedinPrint